Een korte impressie van hetgeen wij als notariskantoor Van Dongen voor u kunnen betekenen in onze dienstverlening treft u hieronder aan

Diensten Notariskantoor Van Dongen Ridderkerk

"Een familie groeit op en verandert." "Of u nu samen met anderen of alleen een nieuw bedrijf start of aan het groeien bent naar een B.V., er komt altijd papierwerk bij kijken."

Onderstaand vindt u een greep uit zaken die bij u en mensen in uw omgeving kunnen spelen waarbij notaris A.I. Stivaktas van Notariskantoor Van Dongen u kan adviseren en begeleiden.
Een meer gespecificeerde uitleg vindt u bij Familierecht, Ondernemingsrecht en Onroerend goed

Denkt u ook aan het regelen van voogdij en eventueel bewind bij het krijgen van kinderen?
Helaas stranden veel huwelijken of samenlevingsrelaties. Wij verzorgen voor u de verdeling van de woning en andere zaken en adviseren u over wat nog meer moet worden geregeld!
Notariskantoor Van Dongen denkt mee met de ondernemer tijdens de hele levensloop van de onderneming. Van de oprichting van de b.v., eventuele latere statutenwijzigingen, aandelen overdrachten en uitgiften van aandelen tot juridsiche fusie en splitsing.
Wist u dat u in een levenstestament volmachten, instructies en regelingen op kunt nemen voor het geval u niet meer handelingsbekwaam bent?
Ondernemer bescherm uw gezin en bescherm uw bedrijf! Laat u adviseren over passende huwelijksvoorwaarden. Notariskantoor Van Dongen begeleidt u graag bij de belangrijke momenten in uw leven.
Senioren hebben weer andere behoeften dan jongeren. Bij Notariskantoor Van Dongen krijgt u alle aandacht en ruimte; wij vinden namelijk dat mensen, ook op latere leeftijd, eigen baas moeten blijven en alles moeten kunnen regelen zoals zij dat wensen. Hou het heft in eigen hand!
Familiebedrijven zorgen voor 52% van ons Bruto Nationaal Product en zijn dus van levensbelang voor onze economie. Ondernemers denk tijdig aan de bedrijfsopvolging! Laat u door notaris Stivaktas adviseren over de mogelijkheden dit fiscaal zo optimaal mogelijk te realiseren en de zeggenschap in het opvolgingstraject te regelen.
Het hemd is nader dan de rok! Neem een uitsluitingsclausule in uw testament op als u niet wilt dat, bij echtscheiding, uw vermogen naar de aangetrouwde (koude kant) van uw erfgenamen gaat!