Diensten ondernemingsrecht Notariskantoor Van Dongen. Wij verzorgen o.a. oprichting b.v., aandelenoverdracht, statutenwijziging, liquidatie, fusie en splitsing.

Diensten ondernemingsrecht Notariskantoor Van Dongen

Een korte impressie van hetgeen wij als Notariskantoor Van Dongen voor u kunnen betekenen in onze dienstverlening treft u hieronder aan.
Ondernemingsrecht (o.a. oprichting b.v., aandelen-overdracht, statutenwijziging, fusie, splitsing, liquidatie)
Het ondernemingsrecht behandelt alle zaken op dit gebied zoals het oprichten, - en de statuten wijzigen van besloten vennootschappen (B.V.’s), het opstellen van akten houdende de levering van aandelen van een B.V.
oprichting b.v.
Genereert u een dusdanig inkomen uit uw activiteiten die u thans in de vorm van een eenmanszaak verricht dat het wellicht beter is deze activiteiten in de vorm van een besloten vennootschap voort te zetten?
Is het verstandig om uw zakelijke activiteiten in een vennootschapsvorm te verrichten ter voorkoming van eventuele uitwinning van privé-vermogensbestanddelen door zakelijke schuldeisers?
Is het wellicht niet beter om de activiteiten die u thans verricht in gescheiden vennootschappen uit te voeren indien bepaalde activiteiten grotere risico’s met zich meebrengen? U kunt ervoor kiezen om uw pensioenopbouw in een aparte vennootschap te verwezenlijken.
Identificatie
Denkt u eraan om bij een bezoek aan ons kantoor een geldig identiteitsbewijs mee te nemen: paspoort, rijbewijs, vreemdelingendocument, of identiteitskaart.